Σχετικά με εμάς

 

 

Καλογράνης Lifts
Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή Ανελκυστήρων | Βόρεια Προάστια, Αττική
 

Η εταιρία του κ. Καλογράνη δραστηριοποιείτε με επιτυχία στον χώρο της κάθετης μεταφοράς από το 1970, με έδρα της τη Νέα Ερυθραία, Αττικής.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο όλα αυτά τα χρόνια την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσίων, σχεδιασμένων για να εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας, η εταιρία μας εγκαθιστά, συντηρεί και εκσυγχρονίζει ανελκυστήρες ατόμων & φορτίων.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση, τον σύγχρονο εξοπλισμό, την προμήθεια υλικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, την τεχνογνωσία μαζί με τις νέες καινοτόμες ιδέες μας και μια ομάδα έμπειρων και εξιδεικευμένων τεχνικών, εγγυώνται στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας ακολουθώντας πιστά τα διεθνή πρότυπα και την ισχύουσα νομοθεσία.


Φιλοσοφία μας και πρωταρχικός μας στόχος η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού μας πελάτη, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι σχέσεις συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια!

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μελέτη, εγκατάσταση ή συντήρησης ανελκυστήρα ή ανυψωτικού συστήματος για τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.



Σας εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο!
Επιλέξτε ανάμεσα στο σύνολο των υπηρεσιών μας ή των πακέτων προσφοράς σε ανταγωνιστικές τιμές!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, Χ. Καλογράνης.